ClickCease

Panouri transparente cu capse și bride

Categorie:

Pret doar la cerere!

Preturile sunt negociabile in functie de cantitate!

Vreau oferta Suna acum

Dorești să îți protejezi terasa exterioară construită din lemn sau anexa din fața casei împotriva zăpezii și a ploii? Sistemul cu prelată transparentă este destul de eficient. Panou cu folie detașabil, pe timp de vară se poate îndeparta sau rula în partea superioară și fixat în cureluse.

Prelată terasă transparentă cu bride stă fixată în bridele montate pe stalpi și în partea superioară. Rezistentă la vânt și zăpadă. Prelată terasă transparentă: construită cu bandă rigidizată mată pe margini pentru rezistența sporită.

Panoul este compus din folia transparentă termosudată la dimensiunea necesară cu capse ovale fixate pe banda rezistenta. Ancorarea pe structură se face cu bride – ce vin fixate pe construcția existentă. Fixarea panoului se face prin introducerea prelatei prin capsele existente și rotirea bridei.
Prelată transparentă pentru terase din lemn

La terasele construite din lemn montăm plastic transparent ultraclar gros de 0,8 mm. Preț stabilit în funcție de dimensiunea prelatei, adică lațime x înalțime. Panou transparent din plastic pentru închideri terase în sezonul de iarnă. Varianta cea mai economică ca preț. Eficiență foarte bună la condițiile meteorologice. Cauți o soluție simplă și eficientă pentru ați proteja terasa de zăpadă și ploaie, alege ” panou folie transparentă cu bride – prelată transparentă terasă – fixare cu bride rotative.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panouri transparente cu capse și bride”

DACA AI INTREBARI, ITI STAM LA DISPOZITIE!

Ce spun clientii

Email

    Prin trimitere confirmi, ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu Termenii si Conditiile (GDPR)

    🙋‍♂️ Salut! Cu ce te putem ajuta?