ClickCease

Grilaj metalic tuburi drepte

Categorie:

Pret doar la cerere!

Preturile sunt negociabile in functie de cantitate!

Vreau oferta Suna acum

GRILAJ METALIC TUBURI DREPTE

Pentru o vizibilitate cat mai mare in interiorul spatiului protejat, grilajele metalice Visis si Aero sunt solutia ideala. Aceste modele de grilaje se intalnesc mai ales in magazinele din centrele comerciale, unde e important sa se vada interiorul magazinului si dupa incheierea programului.

Pentru spatii unde se doreste mai putina vizibilitate cand grilajul este coborat, recomandam modelele de grilaj lamelar.

Diferenta dintre grilajele cu tuburi drepte sau ondulate sunt in primul rand de ordin estetic, ambele fiind compuse din elemente tubulare şi permitand e excelenta vizibilitate in interior dupa inchiderea lor. Grilajele cu tuburi ondulate au un aspect mai organic, integrandu-se excelent in spatiile decorate mai clasic, în timp ce grilajele cu tuburi drepte sunt mai geometrice, fiind potrivite spatiilor moderne.

Siguranta

Acest tip de grilaj metalic ofera siguranta prin materialul solid din care este construit. Este vorba de tuburi de otel galvanizat, grosimea si greutatea lor variind in functie de modelul ales (vezi tabelul tehnic de mai jos). Grilajele metalice de protectie previn accesul neautorizat, impiedica vandalismul si, bineinteles, previn intrarea prin efractie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grilaj metalic tuburi drepte”

DACA AI INTREBARI, ITI STAM LA DISPOZITIE!

Ce spun clientii

Email

    Prin trimitere confirmi, ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu Termenii si Conditiile (GDPR)

    🙋‍♂️ Salut! Cu ce te putem ajuta?