ClickCease

Grilaj metalic lamele perforate

Categorie:

Pret doar la cerere!

Preturile sunt negociabile in functie de cantitate!

Vreau oferta Suna acum

GRILAJE METALICE LAMELE PERFORATE

Grilajele lamelare reprezinta o solutie practica pentru inchiderea unui spatiu care se doreste a fi securizat, dar care nu necesita o poarta termoizolanta care sa mentina temperatura. Acest model de grilaj poate fi intalnit adesea in magazinele din centrele comerciale, dar este foarte popular si pentru inchiderea spatiilor de depozitare si a halelor.

Lamele pline vs. lamele perforate

Lamelele pline impiedica orice vizibilitate cand grilajul este coborat, insa grilajele cu lamele perforate ofera vizibilitate buna in interiorul spatiului. Un avantaj al grilajelor din lamele pline e ca protejeaza vitrinele magazinelor de praf, acestea murdarindu-se mai greu.

Pentru spatii unde se doreste mai multa vizibilitate cand grilajul este coborat, recomandam modelele de grilaje compuse din tuburi drepte sau ondulate.

Siguranta

Acest tip de grilaj metalic ofera siguranta prin materialul solid din care este construit. Este vorba de lamele de otel galvanizat, grosimea si greutatea lor variind in functie de modelul ales (vezi tabelul tehnic de mai jos). Grilajele metalice de protectie previn accesul neautorizat, impiedica vandalismul si, bineinteles, previn intrarea prin efractie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grilaj metalic lamele perforate”

DACA AI INTREBARI, ITI STAM LA DISPOZITIE!

Ce spun clientii

Email

    Prin trimitere confirmi, ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu Termenii si Conditiile (GDPR)

    🙋‍♂️ Salut! Cu ce te putem ajuta?