Despre Livrare

Asiguram transportul oriunde in Romania cu exceptia drumurilor care nu permit  accesul masinilor de mare tonaj, a celor forestiere si impracticabile sau a drumurilor care pot pune in pericol atat angajatii cat si vehiculul care transporta comanda.

Transportul este negociabil sau gratuit in functie de comanda sau locatie!

Transportul produselor se realizeaza prin transportatori sau firmele de curierat. In functie de ce produse comandati, pot exista situatii in care acestea vor ajunge la dumneavoastra prin mai multe livrari.

Cumparatorul trebuie sa asigure calea de acces pana la locul de descarcare, precum si personal pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport intr-un timp adecvat fiecarei situatii.

Cumparatorul este obligat sa primeasca marfa de la caraus, intocmind actele doveditoare in caz de neconformitati. In cazul in care mijlocul de transport este returnat nedescarcat, cumparatorul suporta toate costurile aferente.

Pentru o buna executare a contractului, cumparatorul va desemna un delegat care sa semneze pentru acceptare factura, respectiv avizul de insotire a marfii si va comunica vanzatorului, numele si datele de identificare a persoanei respective.

Comenzile sunt procesate cat mai curand dupa plasarea comenzii, in intervalul Luni – Vineri 08:00-17:00. In cazul comenzilor plasate in afara orelor de program sau in weekend, acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare. De sarbatori si in perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Produsele noastre sunt realizate cateodata pe baza de comanda, ceea ce face ca durata de productie si livrare sa fie uneori mai mare.

Termenul de livrare si Conditiile impreuna cu alte detalii legate de livrare, se stabilesc impreuna cu unul dintre consultantii nostri de vanzari. Termenul de livrare va fi comunicat clientului inainte de efectuarea platii.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea:

– blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei;

– caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc;

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc;

– nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.

Pentru alte informatii legate de livrare, poti transmite o solicitare prin intermediul formularului de contact de pe site, pe adresa de e-mail [email protected] sau poti apela la numarul de telefon 0785 390 390

izohaus Livreaza in toata romania

Cum reusim sa facem asta?

Cu ajutorul partenerilor nostri. Livram direct din fabrica sau direct de la furnizorii nostri, oriunde in tara.

Dupa confirmarea comenzii, ne ocupam noi de tot procesul si ne asiguram ca produsele sunt livrate la tine!

Printre produsele noastre gasesti: usi de garaj, usi sectionale industriale, automatizari porti, bariere auto, sisteme de ventilatie, recuperatoare de caldura, umidificator, sisteme de parcare, interfoane, copertine retractabile, pergola, grilaje metalice si multe alte produse.

Lucram in continuu pentru a largi gama de produse astfel sa putem oferi si mai multe solutii clientilor nostri.