ClickCease

Cilindru retractabil electromecanic STOPPY B 200/700

SKU: IZH-STOPPY-B-200/700 Categorie: Brand:

10,500.00 lei

Cilindru retractabil electromecanic STOPPY B 200/700

10,500.00 lei

Cu STOPPY B 200/700 gasesti solutia de care ai nevoie

STOPPY B este un cilindru retractabil electromecanic automat, care iti securizeaza intrarile in parcari, zone unde treficul este redus, sau spatii private, etc., pot fi montate in zone rezidentiale cat si comerciale.

Este vopsit in camp electrostatic si tratat prin cataforeza, care ii ofera o protectie impotriva ruginei, dar si a altor factorii deunatori, are un grad de protectie la intemperii IP67 si functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -20°C SI 60°C .

Bolardul retractabil este iluminat cu LED-uri, ceea ce ii ofera o foarte buna vizibilitate pe timp de noapte sau in conditii critice.

Cum functioneaza?

Cilindrii retractabili automati functioneaza la o tensiune de 230V, actioneaza cu o putere de 300W, asadar timpul de urcare/coborare este de doar 9 secunde.

Stoppy MBB 200/700 este ideal pentru utilizarea semi-intensiva, rezista pana la 500 de manevre in 24 de ore, cu o mare rezistenta de impact de pana la 6000 J si o rezistenta la rupere 60000 J.

Dispune de functia slow down, datorita careia la fiecare final de cursa blorzii incetinesc, astfel nu produc impact la coborare.

Datorita diametrului arborelui de 200 mm si inaltimii de 700 mm, dar si a formei cilindrice, nu este necesar un spatiu de montare foarte mare deoarece se instaleaza in pamant, la suprafata necesita doar dimensiunile bolardului.

Denota un aspect elegant si modern, mult mai util decat barierele de acces, dar si mai compacte.

Accesorii recomandate

Bolarzii retractabili functioneaza cu ajutorul unei centrale de comanda, este un produs necesar, care controleaza actiunea acestora, ii ridica sau ii coboara, printr-o apasare de buton cu orice telecomanda compatibila, dar si direct de pe telefonul mobil prin adaugarea unui modul wireless B-Eba, care se instaleaza usor pe unitatea de comanda.

Pentru o siguranta in utilizare, fotocelulele sunt indicate in acest aspect. Acesta sunt destinate pentru detectare autovehiculelor, pietonilor, obstacolelor, etc. din raza de actiune, dar si pentru a permite accesul.

De asemenea se poate folosi bucla de inductie magnetica care detecteaza masa metalica, folosita in deschiderea automata a cailor de acces pentru autovehicule prin pozitionarea lor inaintea bolarzilor, poate furniza impulsurile necesare sistemului de protectie anti-strivire sau poate contoriza numarul de autovehicule dintr-o locatie care tranziteaza spira inductiva.

Pentru a observa cand bolarzii sunt in miscare, lampa de semnalizare de tip girofar este cea ma buna solutie. Te avertizeaza prin transmiterea de lumini intermitente puternice, vizibile si in conditii critice.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cilindru retractabil electromecanic STOPPY B 200/700”

DACA AI INTREBARI, ITI STAM LA DISPOZITIE!

Ce spun clientii

Email

    Prin trimitere confirmi, ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu Termenii si Conditiile (GDPR)

    🙋‍♂️ Salut! Cu ce te putem ajuta?