ClickCease

Camera de supraveghere inteligenta 360 Wi-Fi, Orvibo cu infrarosu – SC30PT

SKU: SC30PT Categorie: Brand:

356.00 lei

Camera de supraveghere inteligenta 360 Wi-Fi, Orvibo cu infrarosu – SC30PT

356.00 lei

Camera Orvibo SC30PT este o camera IP Full HD [email protected] cu cea mai noua compresie a imaginii, ce poate fi folosita in mediile interioare. O alta caracteristica importanta o reprezinta ledurile de tip array ce ofera o imagine mult mai clara pe timp de noapte. Astfel acest model este echipat cu un led de tip array ce va permite o iluminare pe timp de noapte de pana la 10m. Camera Orvibo te ajuta sa monitorizezi ce este mai important pentru tine! Primesti alerte pe telefonul mobil cand apare un eveniment in raza de actiune a camerei video. Optiunea Intercom, 2-Way Audio iti permite sa asculti si sa vorbesti prin intermediul camerei direct de pe smartphone!

Detalii tehnice

Camera Orvibo SC30PT este o camera IP Full HD [email protected] cu cea mai noua compresie a imaginii, ce poate fi folosita in mediile interioare. O alta caracteristica importanta o reprezinta ledurile de tip array ce ofera o imagine mult mai clara pe timp de noapte. Astfel acest model este echipat cu un led de tip array ce va permite o iluminare pe timp de noapte de pana la 10m.

Camera Orvibo te ajuta sa monitorizezi ce este mai important pentru tine! Primesti alerte pe telefonul mobil cand apare un eveniment in raza de actiune a camerei video. Optiunea 2-Way Audio iti permite sa asculti si sa vorbesti prin intermediul camerei direct de pe smartphone!

Prin intermediul aplicatiei mobile „Home Mate” poti comunica cu cei din fata camerei video sau poti asculta tot ce se intampla jurul ei, apasand butonul „Speaking” din aplicatia mobila!

Camera Orvibo detine 10 leduri infrarosii pentru a ajuta la inregistratea pe timp de noapte pana la o distanta de aproximativ 6 metri. Acestea practic actioneaza ca o lumina ajutatoare ce ofera vizibilitate pe timp de noapte, tranformand imaginile color in imagini alb-negru. Totul se realizeaza instant, be baza unui senzor si a unui filtru IR CUT, atunci cand exista luminozitate scazuta in perimetrul supravegheat.

Model: Orvibo Wi-Fi SC30PT
Dimensiuni: 108 x 102 x 139 mm
Rezolutie: 1080p (HD)
Senzor de miscare: 2MP CMOS
Camp vizualizare: 110 grade
Rotire verticala: 0 – 100 grade
Rotire orizontala: 0 – 350 grade
Distanta vizionare pe timp de noapte: 10m
Alimentare: 5 VDC / 1 A
Standard Wireless: IEEE 802.11b/g/h

Camera Orvibo suporta:
Memorie de stocare date: max. 64G pe suport card TF (MicroSD)
Pentru conectarea si utilizarea echipamentelor va fi necesara downloadarea aplicatiei gratuite HomeMate app din Google play sau Apple Store.
Atentie: MicroSD-ul nu este inclus in pachet!
Pachetul contine: Camera Orvibo SC30PT x 1; Alimentator 5V / 1A

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera de supraveghere inteligenta 360 Wi-Fi, Orvibo cu infrarosu – SC30PT”

DACA AI INTREBARI, ITI STAM LA DISPOZITIE!

Ce spun clientii

Email

    Prin trimitere confirmi, ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu Termenii si Conditiile (GDPR)

    🙋‍♂️ Salut! Cu ce te putem ajuta?